• Drie redenen voor een groepsreis naar de Dordogne en Charente in Frankrijk

Het is feest! Tenminste, voor de bezoekers… maar niet voor degene die de groep bij elkaar moet krijgen. Wat voor locatie kiest u voor Kerstmis, de bruiloft, uw bedrijfsuitje of de familiereünie? Wij geven u 3 redenen om te kiezen voor één groot Domain in de Dordogne.

Beeldt u zich eerst het volgende in: u komt aan op een sprookjesachtig landgoed midden in de natuur. Hier, in het groenste deel van Frankrijk, heeft elk van de accommodaties genoeg privacy voor wie zich even terug wil trekken. De gezamenlijke activiteiten vinden plaats rond het zwembad, de terrassen, of in de mooi onderhouden tuin.

  1. Groepsaccommodatie voor 20, 30 of 40 personen

Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kiest u voor het huren van enkele maisonnettes tot het afhuren van het hele Domain de Bellac. Er is een gemeenschappelijke ruimte met plek voor 20 personen. Daarnaast kunnen er in de comfortabele Franse maisonnettes 30 tot 40 slaapplaatsen worden gerealiseerd. De enige uitdaging bij het huren van het hele Domain is bepalen wie het vakantiehuis met privézwembad krijgt.

  1. Bedrijfsuitje, familiereünie of Kerstmis in Frankrijk

De voordelen van de Dordogne bij zowel een bedrijfsuitje als een familiereünie zijn eindeloos. In de directe omgeving van het Domain kunt u golfen, surfen, kajakken, klimmen en – leuk om als groepsactiviteit te doen voor wie deze sport nog niet kent – SUP’en, oftewel staand peddelen. Families met kinderen kunnen de jongsten en wat oudere kinderen laten spelen in en rond het zwembad en de speelattributen. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de vier golfbanen in de streek. Kort gezegd is er in dit deel van de Dordogne voor iedereen iets leuks te doen.

  1. Trouwen in de Dordogne

Veel mensen dromen er stiekem van om te trouwen in het buitenland, in intieme sfeer en met alleen de liefste naasten. Openlijk hiervan dromen mag gelukkig ook! Onder een strakblauwe lucht trouwen, uitgebreid en lang dineren aan romantisch gedekte tafels in de tuin, een heel landgoed voor meegereisde familie en vrienden en een feest onder de heldere sterrenhemel… Dit is tevens een prachtig startpunt voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Bent u benieuwd wat Domain de Bellac voor u kan betekenen? Wij heten al meer dan 15 jaar families, bedrijfsgroepen, vriendengroepen en bruidsgezelschappen welkom op onze sprookjeslocatie in de Dordogne. Bij elke groep kijken wij naar de persoonlijke wensen. Bekijk bij het aanbod of de accommodaties nog vrij zijn op de door u gewenste datum of neem contact op om uw voorkeuren en wensen te bespreken.

Domaine de Bellac