Domaine de Bellac – Oase van rust

Zó puur kan genieten zijn

Betreed een oase van rust en ruimte. Ontdek romantische Franse dorpen, steden en historische kastelen. Bezoek diverse gezellige weekmarkten, ontmoet de gastvrije bevolking en geniet van onze ongekende streekproducten. Le Perigord-Vert. Het meest groene, zonnige hart van Frankrijk.

Wist u dat ons gebied…

  • Het gebied met de schoonste lucht van Frankrijk is
  • Vele evenementen kent
  • Na de Provence de meeste zonuren heeft
  • Bekend staat om haar gastvrije en vriendelijke bevolking
  • Niet overspoeld wordt door toerisme
  • Prachtige wandel- en fietsroutes heeft

Op de grens van Dordogne-Charente, ligt het landgoed ‘domaine de bellac’

Het landgoed, dat vernoemd is naar een vroeger Chateau (chateau Bellat), wordt omringd door groene heuvels, bossen en meren. Het huidige Bellac is gebouwd op de oude fundamenten van dit Chateau en zijn bijgebouwen. Enkele ruïnes op het terrein herinneren ons nog aan die historie. U heeft uitzicht op een dal waar de departementen Dordogne en Charente aan elkaar grenzen. In de ongerepte natuur kunt u uitstekend bijkomen van de drukte dat het leven met zich meebrengt. Domaine Bellac ligt geheel vrij van overige bewoning, maar zeker niet “in the middle of nowhere” en centraal in een groot gebied met prachtige wandel- en fietsroutes

Ontspannen in het schoonste gebied van Frankrijk.

Ontdek de Franse dorpjes, steden en historische kastelen. Bezoek de gezellige markten, ontmoet de gastvrije bevolking en geniet van onze ongekend heerlijke streekgerechten. De omgeving biedt restaurants waar u goed en voordelig kunt dineren.

Activiteiten

De veelzijdige streek daagt u uit om te wandelen, fietsen, mountainbiken, en te golfen. De grotere zoetwatermeren hebben een fraai zandstrand. Op verschillende locaties zijn waterfietsen, zeilbootjes en kano’s te huur.

Golfen

Aangrenzend aan Domaine de Bellac ligt de golfbaan: Golf de la Prèze. Deze professionele 18-holes golfbaan wordt door golfers als een ware uitdaging gezien. In het hoogseizoen worden er kennismakingslessen gegeven. Wilt u een golfvakantie houden, dan kunt u bij ons ook een golfarrangement boeken. Voor de verwende golfliefhebber is er de keus om meerdere golfbanen in de omgeving te bezoeken.

Wilt u een betaalbare vakantie in een groene, heuvelachtige omgeving met zeer schone natuur dan is Domaine de Bellac dé plek voor u.